Blog

Használod az Instagramot?

2021.01.24 16:57
Használod az Instagramot?

Én nagyon szeretem, ezért ajánlom Neked is!

Az Instagram más, mint a Facebook, ott egész egyszerűen a képek kerülnek előtérbe.

Számomra mindig is fontos volt, hogy a termékeinket tökéletes képekkel tudjuk megmutatni számotokra, ezért az elmúlt években számtalan meseszép fotó készült számotokra!

 

 

Nem lehet szavakba önteni sokszor 1-1 táska mennyire szép, így a különleges beállításokkal és öltözködési ötletekkel párosítva könnyebb bemutatni őket.

Az Instagramon folyamatosan osztjuk meg veletek ezeket a képeket, mind a legújabbakat, mind visszanyúlva kicsit az időben.

Nézd meg, és dötnsd el Te, hogy mennyire szép és esztétikus oldalt sikerült ott összeállítanunk, melyet nézegetve talán sikerül kicsit közelebb hozni a divatot és a termékeket hozzád is.

Ha eddig nem látogatattad ott oldalunkat, kattints és elkalauzollak az Instagram oldalunkra, ahol megnézheted bejelentkezés nélkül is képeinket, hiszen teljesen nyílvános az oldalunk.

Ellenben, ha a napi story-posztokat is szeretnéd látni, mindenképp be kell jelentkezned, hisz a kis kerek logónkra kattintva számos egyéb poszt is megnyílik a látogatóinknak.

Itt szoktuk aktuális akcióinkat is hirdetni, illetve mini szavazásokat tartani.

Íme, egy kis ízelítő ezekből:

Ráadásul elindult az IGTV, ahová már hosszabb videókat is fel lehet tölteni, és el is kezdtük a csatornánk szerkesztését! Ám ezeket az adásokat is kizárólag regisztrált tagok nézhetik.

Remélem azok is érdekelnek és az Instagramon is csatlakozol közösségünkhöz, azt meg természetesen remélem, hogy a Facebook zárt csoportunknak már tagja vagy! Ha nem, most itt csatlakozz: https://www.facebook.com/groups/130834890969603/

Ott találkozunk?

Gitta